Přírodní mýdlo z mořských řas s levandulí

 

 

Přírodní bylinkové mýdlo s výtažkem z mořských řas na bázi rostlinných olejů velmi šetrně čistí pokožku, aniž by ji vysušovalo. Obsažené kousky řas odstraňují odumřelé epidermální buňky a zlepšují stav pokožky. Mýdlo spolu v kombinaci použitých rostlinných olejů vyhovuje zralé, citlivé, suché i mastné pleti. Mořská řasa je známá svými hydratačními, antibakteriálními a omlazujícími účinky. Esence mořské levandule a tymiánu se zemitými květinovými tóny na dlouho pokožku provoní. Ač je vůně silná a intenzivní, přesto má velmi zklidňující účinky, napomáhá k odpočinku těla i mysli po náročném dni. Podporuje přirozené regenerační procesy ve tkáních a obnovuje jejich strukturu. Důraz je kladen na jeho výrobu v souladu s přírodou a vysokým obsahem čistě přírodních ingrediencí bez derivátů ropy. Mýdlo lze použít i na mytí poškozených a oslabených vlasů.

 

Irské mořské řasy – Chaluha vodní, Chaluha pilovitá, Chaluha bublinatá, Puchratka kadeřavá


Mořské řasy
bohaté na bílkoviny, lipidy, stopové prvky a minerály mimo jiné vlastnosti silně vyživují pokožku. Působí proti volným radikálům a pomáhají k obnově epidermis


Mořská levandule
uklidňuje pokožku. Obsahuje aktivní složku, která podporuje protizánětlivé a zpevňující účinky, aktivuje tvorbu kolagenu a kyseliny hyaluronové. Vůně „levandulová…“


Tymián
červený je rostlinná silice a vyznačuje se charakteristickou vůní se svěžími bylinnými tóny. Éterický olej z tymiánu červeného je velice vhodný při zánětech, ulevuje od bolestí a je velice oblíbenou součástí masážních olejů při onemocněních pohybového aparátu. Zmírňuje příznaky revmatizmu a přináší uvolnění při svalových stazích.


Levandule lékařská
má protizánětlivé vlastnosti, zklidňuje a hojí podrážděnou pokožku.


Glycerin
je považován za zvlhčující prostředek (látka, která podporuje zadržení vlhkosti). Změkčovadlo, které činí pokožku měkkou a pružnou na dotek. Nabízí hydratovanou a čistou pleť bez jakýchkoli vedlejších účinků. Může vám dodat atraktivnější, přirozeně vypadající vzhled.


Palmový olej
se hojně používá v kosmetickém i potravinářském průmyslu. Je běžně přidáván do šampónů, kondicionérů, mýdel, pleťových vod a dalších produktů pleťové i vlasové kosmetiky. Do šampónů a mýdel se palmový olej přidává díky své velmi silné schopnosti odstraňovat a odmašťovat veškeré nečistoty z vlasů a pokožky. Kromě své čistící schopnosti palmový olej také podporuje dobrou kondici vlasů. Těchto účinků se využívá především v šampónech a kondicionérech. Palmový olej se taktéž přidává do produktů bojujících proti stárnutí (anti-agen efekt). Díky svým hloubkových hydratačním účinkům zanechá pokožku vláčnou a jemnou. Palmový olej obsahuje velmi cenné tokotrienoly, které patří do skupiny vitamínů E. Nejběžnější skupinou vitamínu E jsou tokoferoly, které se již dlouho používá při léčbě kožních problémů a jsou velmi častou přísadou kosmetických produktů bojujících proti stárnutí pokožky. Vitamín E je silný antioxidant, který pomáhá pokožce bojovat s volnými radikály, které způsobují stárnutí a vznik vrásek

 

115 g

 

Esenciální oleje/klíčové ingredience:
Organické sušené mořské řasy, organický levandulový olej, organický palmový olej, extrakt z organických irských mořských řas, extrakt z mořské levandule, organický glycerin, tymiánový extrakt.

 

Neobsahuje parabeny, sulfáty, silikony, minerální oleje, chemická barviva, živočišné deriváty nebo GMO, netestováno na zvířatech.

230 

Katalogové číslo: 61549 Kategorie: ,
Skladem